• Curatarea Tenului cu Venus Glow

Curatarea Tenului cu Venus Glow

Despre tratamentul de curațare.

Curățarea pielii este esențială pentru menținerea pielii sănătoase, întinerite, dar doar prin spălare simplă nu este suficientă pentru a îndepărta murdăria, uleiul, celulele moarte ale pielii și alte resturi care se acumulează pe piele în fiecare zi. Pentru o curățare mai profundă, trebuie să ajungeți la pori, acolo este locul în care are loc cu adevărat acumularea.

Curațarea tenului este un tratament cosmetic care are ca scop restabilirea aspectului strălucitor al pielii prin îndepărtarea murdăriei și a resturilor, îndepărtarea impurităților și tratarea pielii pentru un ten mai strălucitor. Procedurile non-chirurgicale de rejuvenare facială pot obține rezultate subtile și naturale pentru un aspect mai curat și mai sănătos.

1
2
3
1

Aspect mai curat și mai sănătos

2

TRATAREA PIELII

pentru un tem mai sănătos

3

Restabilește aspectul strălucitor al pielii

Curațarea tenului cu Venus Glow™

Obțineți un ten luminos instantaneu, deschizând, curățând în profunzime și tratând porii cu Venus Glow™

Tratamentele cu Venus Glow sunt alimentate de un vid ușor, un vârf rotativ de 360 de grade și două fluxuri de jet ultra-fine. Toate cele trei modalități sunt personalizabile în funcție de starea pielii și funcționează împreună pentru a curăța simultan murdăria, pentru a elimina impuritățile și pentru a trata o varietate de probleme comune ale pielii.

Dispozitivul nostru de rejuvenare facială Venus Glow ™ oferă tratamente confortabile care vă lasă pielea să se simtă mai curată, mai sănătoasă și mai hidratată. Fără timp de recuperare după tratament vă puteți relua imediat activitățile normale și rutina de îngrijire a pielii.

O singură sesiune de tratament durează în jur de 30 de minute, ceea ce face mai ușor să se încadreze în orice program aglomerat.

Pentru a obține cele mai bune rezultate dintr-un tratament facial Venus Glow ™ sau dintr-o serie de tratamente, trebuie să va consultați cu terapeutul pentru a discuta preocupările și obiectivele specifice ale pielii și pentru a dezvolta un plan de tratament adecvat.

Nu este recomandat persoanelor cu:

 • Metale superficiale sau alte implanturi în zona de tratament
 • Antecedente sau cancer de piele sau alunițe pre-maligne.
 • Sarcina și alăptarea
 • Orice afecțiune activă în zona de tratament, cum ar fi răni, psoriazis, eczeme și erupții cutanate
 • Antecedente de afecțiuni ale pielii, cheloide, vindecare anormală a rănilor, inclusiv o piele foarte uscată și fragilă sau vânătăi foarte ușoare
 • Orice procedură chirurgicală în zona de tratament în ultimele trei luni sau înainte de vindecarea completă
 • Leziuni acneice inflamate / pustulare
 • A fost supus reafacerii cu laser facial și peeling chimic profund în ultima lună
 • În caz de injecție cu Botox, umpluturi naturale și / sau implanturi în zona de tratament, așteptați o lună după ultima injecție înainte de a începe un tratament

Tratamentul Venus Glow™ pentru curățare este recomandat pentru toate tipurile de piele  iar rezultatele sunt instantanee. Pielea dvs. va arăta vizibil mai sănătoasă, mai curată și mai hidratată imediat după fiecare ședință de tratament. Vă poate fi sugerată o serie de tratamente pentru cele mai bune rezultate pe termen lung, în funcție de obiectivele dvs. de îngrijire a pielii.

Tratamentele pot fi efectuate o dată pe săptămână. Numărul real de sesiuni care vă vor fi sugerate depinde de zona de tratament și de starea inițială a pielii. Pe lângă curățarea profundă, Venus Glow ™ funcționează bine și pentru a vă pregăti și menține pielea curate înainte sau după alte tratamente estetice și de îngrijire a pielii.

Înainte de tratament pielea dvs. trebuie să fie curată și fără machiaj, loțiuni și/sau crème.

Oferta HELLO SPRING:


 • Radiofrecventa Multipolara Venus Legacy - 10 Sedinte
 • Drenaj medica Weyergans - 4 Sedinte
 • Power Plate Muscular - 10 Sedinte
 • Program nutritional Personalizat

Pret Real: 4999 Ron

Pret Martie : 3499 RON

This will close in 20 seconds