• Drenaj limfatic

Drenaj limfatic

Întâi de toate drenajul limfatic este o cura de sănătate. Drenajul limfatic se descrie ca un tip de masaj special, care ajuta la buna funcționare a sistemului limfatic, având deopotriva beneficii medicale și estetice.

Sistemul limfatic face parte din sistemul circulator și asigura schimbul de substanțe între sânge și țesuturi. În plus este un fel de “gardian” pentru sistemul imunitar și contribuie la apărarea organismului, preluând rezidurile metabolice și alte elemente nocive pentru a fi filtrate.

Are la baza o rețea de vase care transporta limfa(un lichid clar, asemenea plasmei sangvine) către ganglioni limfatici, cu o concentrație ridicata de limfocite, pentru a fi purificata.

Activitatea sistemului limfatic poate fi îngreunată de factorii multipli, printre care sedentarismul, stresul constant, statul prelungit în poziția șezând, bolile endocrine, cardiace sau circulatorii. În aceste situații, fluxul limfatic devine congestionant, iar toxinele se strâng și determina edemul țesuturilor, intensificarea celulitei sau accentuarea unor probleme de sănătate existente.

La Healthy Slim, drenajul limfatic se realizează cu ajutorul unui sistem modern Slide Styler, un echipament german, atestat și certificat medical, fiind o terapie noninvaziv, fără efecte adverse, care folosește presiunea aplicata pe suprafața corpului.

Ce inseamna drenaj limfatic?

Sistemul limfatic are o mare importanta in buna functionare a organismului nostru.

Daca el nu si-ar face constiincios datoria am cadea mult mai usor prada infectiilor de tot felul.

Foarte multe vietati au un sistem circulator, insa foarte putine (doar cele mai evoluate), au si un sistem limfatic.

Pentru a asigura o buna irigare a tuturor organelor si tesuturilor, inima pompeaza sange sub o presiune destul de crescuta, fapt ce favorizeaza iesirea “apei” din vasele de sange.

Nu este o simpla apa, compozitia lichidului dintre celule (numit lichid interstitial) este complexa, dar aceasta este cu totul alta discutie.

Lichidul interstitial nu mai poate intra inapoi in vasele de sange si daca nu si-ar gasi o cale de a fi drenat, atunci ne-am umfla putin cate putin.

Sedintele de drenaj limfatic sunt extrem de importante in procesul de slabire.

Drenajul se efectueaza prin presiuni usoare care actioneaza asupra lanturilor de ganglioni limfatici.

Este indicat pentru reducerea celulitei depunerilor de grasime si a celulitei, detoxifierea organismului, reducerea edemelor (si la femei insarcinate) si stimularea sistemului imunitar.

Drenajul, prin urmare, este o banala sedinta de masaj (pentru cine stie sa o execute) sau o sedinta de 30 de minute de drenaj limfatic la aparatul de biostimulare dotat cu program de drenaj, sau la alte aparate de drenaj, dar care ajuta si confera o stare de bine!

De ce apar edemele?

Cauzele se pot imparti in doua grupe principale: ori exista o productie prea mare de lichid interstitial ce nu prea mai poate fi preluat rapid de sistemul limfatic, ori exista un blocaj pe traseul vaselor limfatice devenind necesara efectuarea unei sedinte de drenaj limfatic.

Concluzii:

Drenajul limfatic defectuos si reducerea circulatiei sangelui duce la acumulari de grasime, pierderea elasticitatii tesutului conjunctiv, ducand la aparitia imperfectiunilor si denivelarilor pielii. Unul din rolurile sistemului limfatic este acela de a curata organismul de toxine si deseuri metabolice. In schimb, o circulatie limfatica si sanguina deficitara duce la cresterea acumularii de lichide in stratul superficial al grasimii situate sub tegument si la acumularea de toxine in interiorul celulelor grase.

Din arderea diverselor alimente consumate rezulta si toxine si radicali liberi care se acumuleaza in cantitate mare in adipocite (celule grase), daca circulatia limfatica nu este corespunzatoare, si produc incarcarea cu lichide a acestor celule si umflarea lor. Radicalii liberi, ataca tesutul conjunctiv provacand alterarea si schimbarea structurii tesutului conjunctiv subcutanat, afectand astfel stratul superficial al pielii.

De asemenea, pentru viitoarele mamici, propunem masajul manual pentru drenaj limfatic.

Drenaj mecanic al sistemului limfatic, cu efect de decongestionare

Asigura un tratament eficient acolo unde exista acumulari de grasime, toxine sau apa in tesuturi. Diferentierea fata de alte aparate de drenaj este data de existenta unei multitudini de camere cu aer care se umfla progresiv si creeaza valuri de presiune ritmice ce maseaza zonele cu probleme generand eliminarea toxinelor.

Ajuta la detoxifierea zonelor afectate de celulita si la decongestionarea edemelor din tesuturi. De asemenea stimuleaza functionarea intestinului subtire si maseaza peretele abdominal.

STIAI CA?

Un dispozitiv unic, cu un control de reglare patentat, Slide Styler® este numărul unu atunci când vine vorba de drenaj limfatic:

 • celulita:
 • edeme tisulare la nivelul membrelor inferioare si superioare
 • postoperator (postlipoaspiratie, postabdominoplastie, etc.) pentru reducerea edemelor postoperatorii
 • detoxifierea organismului
 • stimularea intestinului subtire
 • masajul regiunii abdominale cu reducerea diametrului taliei
 • Timp de tratament: 30 minute

Oferta HELLO SPRING:


 • Radiofrecventa Multipolara Venus Legacy - 10 Sedinte
 • Drenaj medica Weyergans - 4 Sedinte
 • Power Plate Muscular - 10 Sedinte
 • Program nutritional Personalizat

Pret Real: 4999 Ron

Pret Martie : 3499 RON

This will close in 20 seconds