• Power Plate

Power Plate

POWER PLATE

LIDERUL DE PIATA IN DOMENIUL ANTRENAMENTULUI PE BAZA DE ACCELERATIEl

Tehnologie:

Power-Plate funcţionează pe bază de vibraţii sau impulsuri. Corpul uman utilizează în mod subconştient musculatura pentru a-şi menţine echilibrul adaptandu-se vibraţiilor. Aceste vibraţii transmit valuri de energie prin corpul uman, activând contracţii musculare între 25 şi 50 de ori pe secundă. În această tensionare constantă rezidă eficacitatea deosebită a aparatului Power-Plate. Mai mult, aceste contracţii se deplasează pe direcţii multiple deoarece Power Plate produce oscilaţii pe 3 planuri, aşa cum şi corpul uman este construit să producă mişcare.

Formula revoluţionară constă în simpla lege a mişcării a lui Newton: “forta este egală cu masa ori acceleraţia”. Toate exerciţiile obositoare la sala de fitness merg pe ideea adăugării de mai multă masă pentru a creşte forţa (ridicare de greutăţi), pe când PowerPlate creşte acceleraţia, lucru care nu necesită nici un efort din partea ta. Avantajele sunt evidente. Prin acceleraţia vibratorie, corpul tău are senzaţia că este mai greu, aşa că, în consecinţă, antrenează toată masa musculară.

Beneficii:

Power Plate este eficient. Cercetările ştiinţifice efectuate au demonstrat că, şi după o perioadă scurtă de utilizare a aparatului, forţa şi mobilitatea corpului cresc, iar metabolismul şi circulaţia se îmbunătăţesc în mare măsură.

Power Plate este sigur. Multe milioane de vibraţii-minut au fost „absorbite” la scară mondială, fără apariţia vreunui incident. Reputate institute de cercetare descriu antrenamentul pe bază de vibraţii cu aparatul Power-Plate ca fiind sigur.

Power Plate este uşor de folosit.

Exerciţiile sunt simple şi pot fi executate de oricine, fără utilizarea unor greutăţi suplimentare.

Antrenamentul cu ajutorul Power-Plate poate avea diverse rezultate pozitive. Muşchii tăi vor simţi efectele unui antrenament excelent ca urmare a vibraţiilor generate de aparat, în timp ce multe alte procese importante sunt stimulate, în parte, ca urmare a acestui nivel ridicat al activităţii musculare: producţia de colagen va creşte, ceea ce determină creşterea supletei şi fermităţii pielii.

Procesul vibraţiilor relaxează trupul şi reduce stressul prin facilitarea producţiei de serotonină, dar şi oxigeneaza sângele şi ajută circulaţia, prevenind apariţia celulitei. De asemenea, acţiunea totală asupra muşchilor implică un masaj al feţei, deci reducerea tensiunii şi ridurilor.

Un element definitoriu ţine de faptul că nu există limite de vârstă pentru utilizarea PowerPlate. Persoanele mai în vârstă vor fi încântate să afle că şedinţele de antrenament cresc flexibilitatea muşchilor, a ligamentelor şi întreg tonusul corpului. O foarte importantă precizare este faptul că utilizarea aparatului duce la creşterea densităţii ţesutului osos, ceea ce semnifică un tratament eficient împotriva osteoporozei.

Pe scurt:

 • Creşte forţa musculară;
 • Intensifică procesul de ardere a grăsimilor;
 • Reduce celulita;
 • Piele mai frumoasă şi mai fermă;
 • Determină creşterea rapidă a masei musculare;
 • Creşte mobilitatea;
 • Activează circulaţia sănguină;
 • Îmbunătăţeşte coordonarea mişcărilor;
 • Măreşte densitatea osoasă.

Oferta HELLO SPRING:


 • Radiofrecventa Multipolara Venus Legacy - 10 Sedinte
 • Drenaj medica Weyergans - 4 Sedinte
 • Power Plate Muscular - 10 Sedinte
 • Program nutritional Personalizat

Pret Real: 4999 Ron

Pret Martie : 3499 RON

This will close in 20 seconds