• SPM (Suction Pump Massage)

SPM (Suction Pump Massage)

Weyergans este recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea produselor sale cu aplicații în medicină ,cosmetica,fitness și sport.

“Suction Pump Massage”,pe scurt SPM ,este un tratament ce are că principiu de acțiune procedeul manual de drenaj limfatic simplu cu o acțiune punctata,directă și extrem de eficientă.

Tratamentul are la baza vechea tradiție a aplicării ventuzelor combinata cu ultimele descoperiri cosmetice și medicale ce folosesc presiunea negativă.
În funcție de zona de interes din cadrul tratamentului se poate adapta selectiv cupele/manipoli din sticla atât pentru zonele corporale cât și pentru zonele feteii.

Pe langa activarea drenajului limfatic cu un aport deosebit in procesul de slăbit,aceasta procedura se adresează elasticizarii ,fermității,tonifierii și liftarii dermului.Prin urmare la nivelul feței se punctează tratarea eficienta  și relaxantă antiaging cu efect in diminuarea ridurilor și oxigenare celulara.
La corp,tratamentul se adresează metabolismului lipolitic, celule adipoase fiind stimulate și întinse iar membrana acestora devenind poroasa facilitând eliberarea rezidurilor metabolicece sunt transportate spre sistemul limfatic și la final eliminate din organism.Astfel sunt tratate gradele de celulita , îmbunatatind aspectul/tonusul pielii și reducând cm pe zona de tratament.

Efectul de push-up al pielii este vizibil pe pielea hipotonia in cadrul acestui tratament.
Efectele post tratament sunt prezente și următoarele 3-5 zile ,metabolismul adipocitelor fiind inca activ.

Pe langa activarea limfatica este stimulat și fluxul circulației sangvine care determină activarea metabolica locală astfel enzimele activează producerea de colagen și elastina cu efect antiaging.

Oferta HELLO SPRING:


  • Radiofrecventa Multipolara Venus Legacy - 10 Sedinte
  • Drenaj medica Weyergans - 4 Sedinte
  • Power Plate Muscular - 10 Sedinte
  • Program nutritional Personalizat

Pret Real: 4999 Ron

Pret Martie : 3499 RON

This will close in 20 seconds